Schakel een ervaren dakdekker in Hengelo in voor uw dakbedekking

Is uw dak of dakkapel nodig toe aan vervanging of heeft u een problematische lekkage die snel moet worden opgelost? Bel ons gerust op 0545-472980 voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning. Ons zeer enthousiaste team bestaat uit ervaren en vakbekwame pannenleggers, welke beschikken over de juiste kennis om de renovatie van verschillende type daken correct uit te kunnen voeren.

Als dakdekker Hengelo zijn wij voornamelijk werkzaam in de oostelijke provincies van Nederland. Hierbij leggen wij over het algemeen veel PVC dakbedekking dat bekend staat om de lange levensduur van twintig jaar. Af en toe is het wel nodig om onderhoud te laten plegen aan uw dak, wat de levensduur van uw dak ten goede komt.

Specialisaties van Voortman Dakbedekking in Hengelo

Voortman Dakbedekking staat voor u klaar als vakbekwame en betrouwbare dakdekker in Hengelo voor de zakelijke markt en voor particulieren, zodat ieder type dak aan de hand van de nieuwste technieken geplaatst of gerenoveerd wordt. Naast nieuwbouwprojecten en dakrenovaties heeft Voortman Dakbedekking als dakdekker Hengelo ruime ervaring met de volgende werkzaamheden:
- Dakvensters en dakkapellen
- Isoleren en reinigen van daken
- Boeiboorden en boeibeplating
- De aanleg van visvijvers
- Het plaatsen en installeren van zonnepanelen

Gerealiseerde projecten van Voortman Dakbedekking

In onze project blog vindt u een overzicht van onze gerealiseerde projecten waardoor u een duidelijke impressie krijgt van onze specialisaties. Veelal zijn wij werkzaam in het oosten van het land om dakrenovaties uit te voeren. Daarnaast zijn wij veel op weg om spoedklussen uit te voeren.

Denk hierbij aan een lekkage of een verstopte dakgoot. Een dak dient ongeveer iedere vijftien tot twintig jaar vervangen te worden. Gebeurt dit niet, dan kan er lekkage optreden. Wilt u dit voor zijn? Bel ons dan gerust!

Wilt u meer weten?

Heeft u een ervaren dakdekker Hengelo nodig om uw dakbedekking te vervangen of wilt u graag weten welk type dakbedekking het beste bij uw woning of bedrijfspand past? Neem gerust contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Wij streven er naar uw vraag of opmerking binnen vierentwintig uur te beantwoorden. Voor direct contact kunt u ons bereiken op 0545-472980.

Neem vrijblijvend contact op

Contact Info

  • +31 545 472980
  •  +31 613 571502
  • info@voortmandakbedekking.nl
  • Ballastweg 16-1, 7151 JC Eibergen.
  •  
  • Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.