Dakdekker in Haaksbergen inschakelen?

Regelmatig onderhoud plegen aan uw dak is noodzakelijk wanneer u twintig jaar of langer wilt genieten van uw PVC dakbedekking. Is uw dak toe aan vervanging of wilt u een ervaren dakdekker Haaksbergen inschakelen voor het onderhoud van uw dak, dan kunt u ons bereiken op 06-13571502 of 0545-472980. Voor bedrijven en particulieren zijn wij werkzaam in het oosten van het land. Een enkele keer vindt u ons verder weg, maar over het algemeen zijn wij werkzaam in de regio Haaksbergen, Eibergen en Oost-Nederland. Wij zorgen niet alleen voor professionele dakbedekking, maar plaatsen ook de juiste isolatie, denken mee met de klant en geven advies waar nodig.

Zonnepanelen

Denkt u er al een tijdje over na om zonnepanelen aan te schaffen, dan berekenen wij voor u welk rendement u hieruit haalt. Van belang bij zonnepanelen is juist dat u uw investering terugverdient. Heeft u een plat dak, dan denkt u vast dat u beter geen zonnepanelen kunt plaatsen. Ons team van vakkundige dakdekkers in Haaksbergen weten voor ieder dak een oplossing; ook voor platte daken. Is het zo dat wij denken dat er niet voldoende rendement te behalen valt? Dan zullen wij u een eerlijk advies geven.

De aanleg van visvijvers

Naast onze specialisatie - alles wat met daken te maken heeft - zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van visvijvers en zwemvijvers. Bij de aanleg van uw vijver maken wij gebruik van hoogwaardig EPDM folie waarop u twintig jaar garantie ontvangt.

Dakkapellen

Wilt u meer ruimte creëren op zolder of in uw slaapkamer? Een dakkapel is de juiste oplossing! Wilt u ervan verzekerd zijn dat u niet lang last zult hebben van de bouwwerkzaamheden? Wij zorgen ervoor dat uw dakkapel geheel op maat wordt gemaakt in onze werkplaats. Vervolgens wordt deze in één dag op uw dak geplaatst en bevestigd. Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde dakkappelen, dan raden wij u aan naar onze gerealiseerde projecten te kijken.

Meer weten over dakdekker Haaksbergen?

Wilt u meer weten over dakdekker Haaksbergen? Neem gerust contact met ons op via 06-13571502 of 0545-472980. Liever contact via de mail? Vul dan ons onderstaande contactformulier in. Wij streven ernaar uw contactaanvraag binnen 24 uur te beantwoorden!

Neem vrijblijvend contact op

Contact Info

  • +31 545 472980
  •  +31 613 571502
  • info@voortmandakbedekking.nl
  • Ballastweg 16-1, 7151 JC Eibergen.
  •  
  • Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.