Een dakdekker in Goor inschakelen?

Een dakdekker in Goor nodig om uw daklekkage te verhelpen? Of heeft u een dakdekker nodig om periodiek onderhoud aan uw dak te plegen? Ongeveer twee keer per jaar komen wij graag bij u langs om uw dak te controleren en waar nodig te onderhouden. Wilt u dat wij bij u langskomen? Bel ons gerust op 0545-472980 of mobiel op 06-13571502.

Projectblog

In onze projectblog kunt u onze gerealiseerde projecten vinden die wij de afgelopen tijd hebben afgerond als dakdekker in Goor. Zo legt ons enthousiaste team van ervaren pannenleggers regelmatig dakpannen die bestand zijn tegen de wisselende weersomstandigheden. In ons projectblog vindt u meer informatie over de details van onze werkzaamheden.

Vijvers

Waarschijnlijk verwacht u dit niet: wij zijn al jaren gespecialiseerd in de aanleg van visvijvers, Koivijvers en zwemvijvers. Bij de aanleg van uw vijver maken wij gebruik van EPDM folie. Hierop ontvangt u twintig jaar garantie.

Zonnepanelen

Wij zien ze steeds meer: zonnepanelen. Wel is het van belang dat ieder paneel op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. Heeft u een plat dak, dan denkt u vast dat u geen zonnepanelen kunt laten plaatsen. Niets is minder waar, wij hebben hier een passende oplossing voor bedacht. Wilt u meer informatie over zonnepanelen? Wij helpen u graag!

Dakkapellen

Wilt u de ruimte op zolder of in uw slaapkamer aanzienlijk vergroten? Heeft u het gevoel dat u uw woning niet voldoende benut? Schakel ons als uw dakdekker in Goor in, omdat wij uw woongenot aanzienlijk kunnen vergroten door een dakkapel te plaatsen. Deze wordt op maat voor u gemaakt in onze werkplaats. Vervolgens plaatsen wij uw dakkapel in één dag, waarbij deze waterdicht wordt opgeleverd.

Meer weten over dakdekker Goor?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met dakdekker Goor via 0545-472980 of op 06-13571502. Liever contact via de mail? Vul ons onderstaande contactformulier in!

Neem vrijblijvend contact op

Contact Info

  • +31 545 472980
  •  +31 613 571502
  • info@voortmandakbedekking.nl
  • Ballastweg 16-1, 7151 JC Eibergen.
  •  
  • Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.