Dakdekker Enschede

Wenst u een correct afgewerkt dak dat wordt gelegd door een dakdekker in Enschede naar aanleiding van uw wensen,zonder dat u in de toekomst lekkage problemen krijgt? Heeft u het verleden lekkage gehad of bent u tegen andere problemen aangelopen, dan klink dit bijna te mooi om waar te zijn. Ons enthousiaste team van ervaren dakdekkers neemt u deze zorgenechter graag uit handen.Wenst u een betrouwbare partner als dakdekker in Enschede voor uw nieuwbouwproject of bij een renovatie, neem dan gerust contact met ons op via 0545-472980 of 06-13571502.

Dakdekker Enschede inschakelen bij spoed en lekkage?

Naast renovatie- en nieuwbouwprojecten zijn wij veel op weg om spoedklussen uit te voeren. Heeft u last van waterschade door heftige regenval? Wij komen uw lekkage zo snel mogelijk verhelpen. Wij als dakdekker Enschede staan voor u klaar om uw dak problematiek voor u op te lossen. Ons streven is om na uw telefoontje zo snel mogelijk bij u te komen en uw dakbedekking in Enschede te repareren. In de meeste gevallen lukt het ons om dezelfde dag nog bij u te zijn. Is uw dakbedekking in Enschede in slechte staat, dan bekijken wij of het wellicht nodig is om de oude dakbedekking te vervangen. 
 

Taakverdeling in procenten

Renovaties van daken en woningen doen wij over het algemeen het meest. Daarnaast kunt u ons regelmatig vinden bij nieuwbouwprojecten door het gehele land waar wij onder andere dakkapellen, isolatie en zonnepanelen plaatsen. In onze project blog vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij de laatste tijd als dakdekker in Enschede hebben uitgevoerd. 
 

Zonnepanelen

Wilt u graag dat uw dak wordt voorzien van zonnepanelen waarbij u erop kunt vertrouwen dat u op de juiste manier wordt voorgelicht? Of wilt u er zeker van zijn dat uw zonnepanelen op een professionele wijze worden geïnstalleerd? In Enschede hebben wij laatst zonnepanelen op een plat dak aangelegd. Dit project konden wij in één dag realiseren. Denkt u aan zonnepanelen, dan denkt u vast dat u een schuin dak moet hebben. Met onze jarenlange ervaring weten wij dat er ook voor platte daken een passende oplossing is. Voortman Dakbedekking Enschede helpt u graag!

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust op 0545-472980 voor direct contact of vul ons onderstaande contactformulier in. Wij streven ernaar uw verzoek binnen 24 uur te beantwoorden.  

Neem vrijblijvend contact op

Contact Info

  • +31 545 472980
  •  +31 613 571502
  • info@voortmandakbedekking.nl
  • Ballastweg 16-1, 7151 JC Eibergen.
  •  
  • Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.