Al jaren verzorgen wij professionele dakbedekking voor bedrijven en particulieren in het oosten van het land. Als dakdekker Almelo zijn wij regelmatig in Almelo, Bornerbroek en Borne te vinden. Wist u dat wij pas geleden dakbedekking van twee lagen hebben aangebracht in het buitengebied van Almelo? In totaal was dit zeshonderd vierkante meter, waarbij wij tevens de dakrand hadden aangeleverd een aangebracht. Bent u benieuwd naar onze diensten? Wij lichten deze graag voor u uit!

Dakdekker in Almelo nodig voor een dakkapel?

Het is een droom voor velen: meer ruimte op zolder of op de slaapkamer. Dit kunnen wij voor u creëren door het juiste formaat dakkapel voor u te plaatsen. U profiteert van een aantal voordelen wanneer u uw dakkapel door ons laat plaatsen. De dakkapel wordt vooraf al gemaakt, zodat u op locatie geen last heeft van langdurige bouwwerkzaamheden.

Onderhoud en reiniging van daken

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw PVC dakbedekking twintig jaar of langer mee gaat, dan is het nodig om af en toe onderhoud te laten plegen aan uw dak. Ook het reinigen van uw dak nemen wij u graag uit handen. Wij raden aan om ongeveer twee keer per jaar onderhoud te laten plegen aan uw PVC dak.

Onderhoud van boeiboorden

Regelmatig komt het voor dat boeiboorden (zijkanten van uw dak) beginnen te rotten of vervangen moeten worden voor nieuwe boeiboorden. U kunt bij dakdekker Almelo terecht voor het plaatsen van boeibeplating. Dit is te verkrijgen in zesendertig verschillende kleuren en staat bekend om de duurzaamheid en lange levensduur van het materiaal. Boeiboorden hoeft u niet te schilderen, waardoor u er zelf geen werk aan heeft.  

Vijveraanleg

U zult het niet verwachten, maar de laatste jaren hebben wij aan groot aantal vijvers aangelegd in de regio Almelo. Van natuurlijke vijvers tot zwemvijvers leggen wij aan met EPDM folie dat bijzonder sterk is en een garantie heeft van twintig jaar. Wilt u graag een vijver laten aanleggen of zelf een handje meehelpen met de aanleg van de vijver? Dit kan natuurlijk altijd, wat scheelt in de arbeidsuren.

Zonnepanelen

Regelmatig worden zonnepanelen geïnstalleerd op een schuin dak. Heeft u een plat dak en wilt u toch graag zonnepanelen om uw eigen energie op te wekken? Wij denken graag met u mee om een passende oplossing voor uw dak te vinden, zodat u ook zonnepanelen aan kunt laten leggen.  

Meer informatie over dakdekker Almelo?

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden als dakdekker Almelo of heeft u een vraag over onze werkzaamheden? Voor direct contact kunt u ons bellen op 0545-472980 of 06-13571502 of vul ons onderstaande contactformulier in!

Neem vrijblijvend contact op

Contact Info

  • +31 545 472980
  •  +31 613 571502
  • info@voortmandakbedekking.nl
  • Ballastweg 16-1, 7151 JC Eibergen.
  •  
  • Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.