Voortman Eibergen Terug 
Projectnaam: Langkeet
Plaats: Eibergen
Omschrijving: We hebben de bestaande blok de wanden laten staan en er stuk bij aan gebouwd in de wanden en op dak licht isolatie . De buiten wanden zijn douglas planken geplaats, voor de afwatering hebben wij zink dakgoten geplaats en zink regen pijpen . De binnen kant wordt afgewerkt met kraal schroten daar zijn we nu nog mee bezig .
Projectnaam: werk Terborg
Plaats: Terborg
Omschrijving: we hebben daar daglicht gemaakt met dakraam zodat ze op slaap kamer dag licht hebben en alles afgetimmerd.
Projectnaam: Werk Duitsland
Plaats: Duitsland
Omschrijving: We hebben hier wand geplaats zodat de mensen uit de wind ziten en twee ramen geplaats zodat ze kunnen genieten van het uit zicht.
Projectnaam: Schutting geplaatst
Plaats: Dinxperlo
Omschrijving: Schutting gemaakt van Douglas panelen en betonnen palen. voor kosten of berekening neem contact met ons op.
Projectnaam: Schutting gemaakt
Plaats: Delden
Omschrijving: Schutting gemaakt van Douglas panelen en palen. voor kosten of berekening neem contact met ons op.
Projectnaam: Schutting Plaatsen
Plaats: Winterswijk
Omschrijving: Mensen pas getrouwd, kwamen er niet zelf aan toe , handje geholpen zodat ze weer lekker achter het huis kunnen zitten
Projectnaam: Konings
Plaats: Eibergen
Omschrijving: Hier hebben we de dakgoot van de woning voor zien van epdm dakbedekking en de rand afwerking gemaakt met afdekkap op kleur de regen pijp vervangen van pvc na zink regen pijp.
Projectnaam: Overkapping
Plaats: Dieren
Omschrijving: Deze mensen wouden graag overkapping aan de stacaravan dit hebben we voor hun geregeld alles is eerst op maat gemaakt en is toen na de spuiter geweest.
Projectnaam: Schuur / Carport.
Plaats: Winterswijk
Omschrijving: Deze mensen hadden zelf de overkapping met schuur en carport zelf gekocht ,en wij hebben deze helemaal opgebouwd en afgewerkt.
Projectnaam: Tuinhuisje
Plaats: Eibergen
Omschrijving: We hebben dit tuinhuis in de werkplaats gemaakt en daarna op locatie geplaatst.
Projectnaam: Woon Caravan.
Plaats: Eibergen
Omschrijving: Deze mensen hadden wat lekkage en hebben hier toplaag van sbs 5 mm gebrand en zij zit weer lekker droog op de camping.
Projectnaam: Van Putten
Plaats: Warnsveld
Omschrijving: Bij de fam Van Putten hebben we nieuwe toplaag aangebracht .
Projectnaam: Nieuwe dakgoten fam. Somsen
Plaats: Eibergen
Omschrijving: We hebben de bestaande goten verwijder en de beugel . Er zijn nieuwe beugels en nieuwe zink goot geplaats de naden zijn gesoldeerd en er zijn nieuwe regenpijpen geplaats zo dat het water goed weg kan.
Projectnaam: Berry Smink
Plaats: Hooglanderveen
Omschrijving: Hier hebben wij een twee laag dakbedekking aangebracht van totaal 600 m2. De dakrand afwerking is door onze aangeleverd en aangebracht. Deze opdracht hebben we uit gevoerd voor aannemer bedrijf Theo middelhuis& Wopereis.
Projectnaam: Overkapping.
Plaats: Borculo
Omschrijving: We hebben in opdracht van Bouw Bedrijf Hilhorst een overkapping gemaakt, in twee laag dakbedekking. Op een locatie in Borculo.
Projectnaam: Dak reinigen
Plaats: Eibergen
Omschrijving: We hebben dit dak twee keer schoon gemaakt en daarna behandeld met impregneermiddel. Nu zijn de pannen weer water afstotend en minder zal minder vuil aantrekken.
Projectnaam: Dakpannen
Plaats: Doetinchem
Omschrijving: Bij deze woning hebben wij nieuwe dakpannen geleverd en aangebracht.
Projectnaam: Dakkapel.
Plaats: Rijssen
Omschrijving: Wij maken de dakkapel op maat in onze werkplaats. En wordt de dakkapel 1 dag geplaatst en waterdicht opgeleverd.
Projectnaam: Nieuwbouw
Plaats: De Blit
Omschrijving: Dit was werk in een nieuwbouw project van 37 appartementen en commerciƫle ruimte deze zijn voorzien van waterdichtdakbedekking.
Projectnaam: Vijver aanleg
Plaats: Eibergen
Omschrijving: Zoals u hier ziet leggen wij ook visvijvers aan binnen dag was deze klus klaar. En konden de vissen lekker zwemmen in deze visvijver.
Projectnaam: Dakbedekking
Plaats: Tiel
Omschrijving: Hier hebben wij dak gemaakt met een laag isolatie en daar op pvc dakbedekking aangebracht. Dit hebben we in enkele dagen voor elkaar gemaakt.
Projectnaam: Zonnepanelen
Plaats: Eibergen
Omschrijving: Hier kunt u zien hoe wij ook op platte daken zonnepanelen plaatsen. Dit hebben we in 1 dag gerealiseerd.